екологічний напрямок та новий погляд на гастрономічні традиції
Ресторан «Ірис» – просторий і світлий, з лаконічним дизайном і неймовірною панорамою природи Деренівки. Ідея кухні полягає у переосмисленні закарпатських кулінарних традицій. Водночас, один із ключових пріоритетів – органіка. Відтак серед головних страв у меню – яловичі стейки. М’ясо вирощується на власному фермерському господарстві з використанням органічного корму та сухою витримкою 20-25 діб. Форель вирощується у гірській водоймі на натуральних кормах.
Вибір закладу – місцевий крафтовий продукт, екологічно чисті фрукти й овочі з садів Деренівки і вода власного видобутку.
Щоденно з 9:00 до 11:00 (Тільки сніданки)
+38 (0312) 42 81 11 та +38 (050) 530 10 01
irys.restaurant@derenivska-kupil.ua