phone_icon +38 (0312) 42 80 60

map_pointer_icon Закарпатська обл., с. Нижнє Солотвино, 150

Cанаторний комплекс Деревінська купіль
Україна с. Нижнє Солотвино, Ужгородський р-н, Закарпатська область +380312428060
logo
Cанаторний комплекс Деревінська купіль" Cанаторний комплекс Деревінська купіль logo
2019-05-30
Cанаторний комплекс Деревінська купіль
Ресторан "Саламандра" Ресторан "Саламандра" Logo

Ресторан "Саламандра"

висока кухня з авторським почерком

Бронювання:

Головна
/
Ресторани
/
Ресторан "Саламандра"
img

В центрі Деренівської Купелі – ресторан «Саламандра» – з неординарною архітектурою і гармонією різних стилів. Кожна зала – інша, проте унікальна і завжди може вгадати Ваш настрій. Камінна поєднує класику з епатажними дизайнерськими формами, живописом і грою світла. Мелодії роялю створюють камерну атмосферу. Панорамна зала сповнена природним сяйвом і відкриває пейзажі Деренівки. Елегантний англійський паб надихає до вечірнього душевного спілкування. Відкритий простір – тераса на воді – надає можливість милуватися краєвидами навкруги, смакуючи вишукані страви, доповнені найкращими винами.

за попереднім замовленням

+38 (0312) 42 83 46 та +38 (050) 441 10 31

salamandra@derenivska-kupil.ua

Послуги ресторану "Саламандра"

Меню та ціни

Фотогалерея

Ресторани

Ресторани в Закарпатській області «Саламандра» та «Ірис» на території санаторію «Деренівська купіль» входять в топ найпрестижніших елітних ресторанів України. Персоналу закладу вдалося поєднати автентичні продукти, такі як форель, бринза, буц, ожина, карпатські трюфелі, дичину з канонічними стандартами сучасної елітної європейської кухні. І судячи з відгуків ресторанних критиків і клієнтів, нам це вдалося сповна.

У ресторані «Саламандра», «Ірис», кафе-терасі «Саламандра» в Карпатах пропонуємо на вибір:

  1. Основне меню, що включає органічні овочі та фрукти, вирощені в теплицях санаторію, місцеву дичину і м'ясо, вирощене на місцевих фермах без використання кормових добавок, антибіотиків або стимуляторів росту.
  2. Дитяче меню. Ми знаємо, як складно нагодувати дитину корисними продуктами. Але нашим кухарям вдається кожного разу дивувати, вражати, а головне викликати довіру і любов найменших відвідувачів санаторію;
  3. Комплексні обіди і вечері. Різноманітність перших страв, закусок, гарнірів, овочевих, рибних, м'ясних страв, десертів дозволяє не повторювати меню дня протягом 2 тижнів.
Також ми можемо запропонувати варіанти банкетного меню, харчування для корпоративів, тімбілдінгів, ретрітів з урахуванням усіх побажань (наприклад, вегетаріанське, безлактозне, безглютенове меню).

Послуги ресторанів «саламандра» та «Ірис»

Для проживаючих, відпочивальників, учасників семінарів, конференцій та ретрітів кухарі санаторію «Деренівська купіль» підготували унікальні пропозиції, які не залишать байдужими нікого:
  • страви, які об'єднують кращі тенденції європейської та закарпатської кухні. Банкет в ресторані в Карпатах, приготований нашими кухарями, вразить розмаїттям смаку, яскравістю і креативністю подачі, ідеальною сервіровкою і обслуговуванням. Родзинка меню ресторану в Закарпатті - це приготування абсолютно всіх страв на мінеральній воді;
  • напої. У ресторані в Закарпатті наші гості можуть скуштувати вина та інші міцні алкогольні напої з усіх куточків світу. Ми пишаємося, що у винній карті представлені унікальні вина з екологічних і органічних виноградників Закарпаття та інших регіонів України. Що стосується безалкогольних напоїв в ресторані Закарпатської області, то різноманітність морсів, лимонадів, фрешів, компотів, узварів порадує дітей і дорослих. Для приготування напоїв ми використовуємо фрукти і ягоди, вирощені або органічними фермерськими господарствами, або у власних теплицях санаторію «Деренівська купіль»;
  • незвичайні сезонні пропозиції. Знаєте, як відрізнити елітний ресторан від звичайного? Наявністю сезонних пропозицій. Ми пропонуємо нашим гостям ресторану в готелі в Закарпатті поласувати стравами з соусами з сезонних ягід і фруктів, рибою, виловленою в місцевих ставках і річках, різноманітністю копчених, маринованих грибів і овочевих супів. У приготуванні страв ми використовуємо органічні овочі, вирощені в місцевості Карпат, і щадні термічні способи обробки для збереження смакових і поживних якостей.
Послуги ресторанів «Саламандра», «Ірис», кафе-тераси «Саламандра» в Закарпатті дозволять вам відчути себе найважливішим і бажаним гостем. А страви і напої допоможуть здійнятися до неземного блаженства і отримати насолоду, гідну гурманів.

Ми на карті

с. Нижнє Солотвино, Ужгородський р-н, Закарпатська область, Україна