У ресторанах «Саламандра», «Ірис», кафе-терасі «Саламандра» в Закарпатті пропонуємо на вибір:
-
- основне меню, що включає органічні овочі та фрукти, вирощені в теплицях санаторію, місцеву дичину і м'ясо, вирощене на місцевих фермах без використання кормових добавок, антибіотиків або стимуляторів росту;
- дитяче меню. Ми знаємо, як складно нагодувати дитину корисними продуктами. Але нашим шеф-поварам вдається кожного разу дивувати, вражати, а головне - викликати довіру і любов найменших відвідувачів санаторію;
- комплексні обіди і вечері. Різноманітність перших страв, закусок, гарнірів, овочевих, рибних, м'ясних страв, десертів дозволяє не повторювати меню дня протягом 2 тижнів.
Також ми можемо запропонувати варіанти банкетного меню, харчування для корпоративів, тімбілдінгів, ретритів з урахуванням усіх побажань (наприклад, вегетаріанське, безлактозне, безглютенове меню).
Послуги ресторанів «Саламандра» та «Ірис»
Для проживаючих гостей, учасників семінарів, конференцій та ретритів шеф-повари санаторію «Деренівська Купіль» підготували унікальні пропозиції, які не залишать байдужими нікого:
-
-
- страви, які об'єднують найкращі тенденції європейської та закарпатської кухні. Банкет у ресторані в Закарпатті, приготований нашими шеф-поварами, вразить розмаїттям смаку, яскравістю і креативністю подачі, ідеальним сервіруванням і обслуговуванням. Родзинка меню ресторану в Закарпатті - це приготування абсолютно всіх страв на мінеральній воді;
- напої. У ресторані в Закарпатті наші гості можуть скуштувати вина та інші міцні алкогольні напої з усіх куточків світу. Ми пишаємося, що у винній карті представлені унікальні вина з екологічних і органічних виноградників Закарпаття та інших регіонів України. Що стосується безалкогольних напоїв в ресторані Закарпатської області, то різноманітність морсів, лимонадів, фрешів, компотів, узварів порадує дітей і дорослих. Для приготування напоїв ми використовуємо фрукти і ягоди, вирощені або органічними фермерськими господарствами, або у власних теплицях Санаторного Комплексу «Деренівська Купіль»;
- незвичні сезонні пропозиції. Знаєте, як відрізнити елітний ресторан від звичайного? Наявністю сезонних пропозицій. Ми пропонуємо нашим гостям ресторану в готелі на Закарпатті поласувати стравами з соусами із сезонних ягід та фруктів, рибою, виловленою в місцевих ставках і річках, різноманітністю копчених, маринованих грибів і овочевих супів. У приготуванні страв ми використовуємо органічні овочі, вирощені в місцевості Карпат та власних парниках Деренівки. Це допомагає зберегти смакові і поживні якості.
Послуги ресторанів «Саламандра», «Ірис», кафе-тераси «Саламандра» в Закарпатті дозволять вам відчути себе найважливішим і бажаним гостем. А страви і напої допоможуть здійнятися до неземного блаженства і отримати насолоду, гідну гурманів.