phone_icon +38 (0312) 42 80 60

map_pointer_icon Закарпатська обл., с. Нижнє Солотвино, 150

Cанаторний комплекс Деревінська купіль
Україна с. Нижнє Солотвино, Ужгородський р-н, Закарпатська область +380312428060
logo
Cанаторний комплекс Деревінська купіль" Cанаторний комплекс Деревінська купіль logo
2019-05-30
Cанаторний комплекс Деревінська купіль
Ресторан "Саламандра" Ресторан "Саламандра" Logo

Ресторан "Саламандра"

висока кухня з авторським почерком

Головна
/
Ресторани
/
Ресторан "Саламандра"

img

В центрі Деренівської Купелі – ресторан «Саламандра» – з неординарною архітектурою і гармонією різних стилів. Кожна зала – інша, проте унікальна і завжди може вгадати Ваш настрій. Камінна поєднує класику з епатажними дизайнерськими формами, живописом і грою світла. Мелодії роялю створюють камерну атмосферу. Панорамна зала сповнена природним сяйвом і відкриває пейзажі Деренівки. Елегантний англійський паб надихає до вечірнього душевного спілкування. Відкритий простір – тераса на воді – надає можливість милуватися краєвидами навкруги, смакуючи вишукані страви, доповнені найкращими винами.

Графік роботи: За попереднім банкетним замовленням.

+38 (0312) 42 83 46 та +38 (050) 441 10 31

salamandra@derenivska-kupil.ua

Послуги ресторану "Саламандра"

Меню та ціни

Фотогалерея

Ресторани

Ресторани в Закарпатській області, «Саламандра» та «Ірис», на території санаторію «Деренівська Купіль», входять в топ найпрестижніших елітних ресторанів України. Персоналу закладу вдалося поєднати автентичні продукти, такі як форель, бринзу, ожину, карпатські трюфелі та дичину з канонічними стандартами сучасної елітної європейської кухні. І, судячи з відгуків ресторанних критиків і клієнтів, вдалося це сповна.

У ресторанах «Саламандра», «Ірис», кафе-терасі «Саламандра» в Закарпатті пропонуємо на вибір:

    • основне меню, що включає органічні овочі та фрукти, вирощені в теплицях санаторію, місцеву дичину і м'ясо, вирощене на місцевих фермах без використання кормових добавок, антибіотиків або стимуляторів росту;
    • дитяче меню. Ми знаємо, як складно нагодувати дитину корисними продуктами. Але нашим шеф-поварам вдається кожного разу дивувати, вражати, а головне - викликати довіру і любов найменших відвідувачів санаторію;
    • комплексні обіди і вечері. Різноманітність перших страв, закусок, гарнірів, овочевих, рибних, м'ясних страв, десертів дозволяє не повторювати меню дня протягом 2 тижнів.
Також ми можемо запропонувати варіанти банкетного меню, харчування для корпоративів, тімбілдінгів, ретритів з урахуванням усіх побажань (наприклад, вегетаріанське, безлактозне, безглютенове меню).

Послуги ресторанів «Саламандра» та «Ірис»

Для проживаючих гостей, учасників семінарів, конференцій та ретритів шеф-повари санаторію «Деренівська Купіль» підготували унікальні пропозиції, які не залишать байдужими нікого:
      • страви, які об'єднують найкращі тенденції європейської та закарпатської кухні. Банкет у ресторані в Закарпатті, приготований нашими шеф-поварами, вразить розмаїттям смаку, яскравістю і креативністю подачі, ідеальним сервіруванням і обслуговуванням. Родзинка меню ресторану в Закарпатті - це приготування абсолютно всіх страв на мінеральній воді;
      • напої. У ресторані в Закарпатті наші гості можуть скуштувати вина та інші міцні алкогольні напої з усіх куточків світу. Ми пишаємося, що у винній карті представлені унікальні вина з екологічних і органічних виноградників Закарпаття та інших регіонів України. Що стосується безалкогольних напоїв в ресторані Закарпатської області, то різноманітність морсів, лимонадів, фрешів, компотів, узварів порадує дітей і дорослих. Для приготування напоїв ми використовуємо фрукти і ягоди, вирощені або органічними фермерськими господарствами, або у власних теплицях Санаторного Комплексу «Деренівська Купіль»;
      • незвичні сезонні пропозиції. Знаєте, як відрізнити елітний ресторан від звичайного? Наявністю сезонних пропозицій. Ми пропонуємо нашим гостям ресторану в готелі на Закарпатті поласувати стравами з соусами із сезонних ягід та фруктів, рибою, виловленою в місцевих ставках і річках, різноманітністю копчених, маринованих грибів і овочевих супів. У приготуванні страв ми використовуємо органічні овочі, вирощені в місцевості Карпат та власних парниках Деренівки. Це допомагає зберегти смакові і поживні якості.
Послуги ресторанів «Саламандра», «Ірис», кафе-тераси «Саламандра» в Закарпатті дозволять вам відчути себе найважливішим і бажаним гостем. А страви і напої допоможуть здійнятися до неземного блаженства і отримати насолоду, гідну гурманів.
Читати далі

Ми на карті

с. Нижнє Солотвино, Ужгородський р-н, Закарпатська область, Україна